• Snel & onafhankelijk
  • Direct vervangend vervoer
  • Auto inkoop service

Private lease voordelen

Het aantal private lease contracten is de afgelopen jaren explosief gestegen en dat is niet voor niks. Maar wat zijn de voordelen dat die particulieren kiezen voor een private lease auto?

Spaargeld blijft behouden

Het eerste voordeel voor veel mensen is dat het spaargeld niet aangetast hoeft te worden voor een nieuwe auto. Een nieuwe auto vraagt om een flinke investering. Na de hypotheek of huurkosten komt de auto vaak op de tweede plek van hoge maandelijkse kostenposten. Met je private lease auto kan je je spaargeld uitgeven aan zaken die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld een nieuwe keuken of een lekkere vakantie.

Een nieuwe moderne auto

Als je kiest voor een private lease contract bij Leasemore.nl krijg je een nieuwe auto tot je beschikking van de leasemaatschappij. Dat wil zeggen een zuinige, moderne en veilige auto voor een looptijd naar keuze.

Complete service en mobiliteit

Een ander voordeel dat vaak genoemd wordt door onze klanten is het gemak en de ontzorging van private lease. De leasemaatschappij regelt alles waar jij je van te voren druk om moest maken. Het zoeken naar de voordeligste verzekering, het vinden van de juiste garage en het betalen van de rekeningen voor banden, onderhoud, reparaties, vervangend vervoer enzovoorts.

De balans is voor iedereen anders

Onze ervaring is dat bovenstaande voordelen niet voor iedereen motieven zijn om over te stappen. Er zijn genoeg mensen die waarde hechten aan het bezitten van een eigen auto. Of mensen die een auto willen met meer opties of accessoires en dan lukt het met private lease vaak niet. De meest populaire private lease modellen zijn auto’s die in grote getale ingekocht kunnen worden met veel korting. Op die manier kan de leasemaatschappij de auto met een mooie korting aanbieden.

Ons advies?

Iedereen kijkt anders tegen een auto aan en iedereen heeft een andere behoefte aan mobiliteit. Met bovenstaande punten in gedachte kunnen veel mensen voordeel genieten, plezier en gemak uit een private lease auto halen. Wij komen graag met je in contact om te kijken wat voor jou interessant kan zijn.

private lease voordelen

De voordelen van privé lease in het kort:

  • Geen spaargeld aan te spreken voor een nieuwe auto
  • Maandelijkse kosten gemakkelijk inzichtelijk
  • Nieuwe auto tot je beschikking met moderne features
  • In aantal gevallen voordeliger dan kopen
  • Complete service bij je auto voor zorgeloos rijplezier

Wilt u meer weten over leasemore.nl?

Waarom leasen bij leasemore.nl?

Complete leasecontracten en all-in prijzen.

Onafhankelijk en flexibel.

Persoonlijke afspraken.

Persoonlijke afspraken.

Onze partners

  • Snel & onafhankelijk
  • Direct vervangend vervoer
  • Auto inkoop service