De voordelen van een nieuwe privé lease auto.

Dat het aantal private lease contracten de afgelopen drie jaar zo explosief is gestegen is natuurlijk niet voor niks. Maar wat zijn de voordelen dat die particulieren kiezen voor een private lease auto?

Spaargeld blijft behouden

Gebruik je spaargeld voor vakantie, verbouwingen of andere hobby’s

Het eerste voordeel voor veel mensen is dat het spaargeld niet aangetast hoeft te worden voor een nieuwe auto. Een nieuwe auto vraagt om een flinke investering. Na de kosten voor de hypotheek of huur komt de auto vaak op de tweede plek van hoge kostenposten. Met je private lease auto kan je je spaargeld uitgeven aan zaken die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld een nieuwe keuken of een lekkere vakantie.

Een nieuwe moderne auto

Beschik over een splinternieuwe auto en rij weg bij de dealer

Als je kiest voor een private lease contract bij leasemore.nl krijg je een nieuwe auto tot je beschikking van de leasemaatschappij. Dat wil zeggen een zuinige, moderne en veilige auto voor de komende paar jaar. De huidige auto’s hebben enorme stappen gezet op het gebied van brandstofverbruik, comfort en connectiviteit.

Complete service en mobiliteit

Voor onderhoud, reparaties of schade rijdt je zorgeloos langs de garage

Het laatste grote voordeel dat wij willen benoemen is het gemak en de ontzorging van private lease. De leasemaatschappij regelt alles waar jij je van te voren druk om moest maken. Het zoeken naar de voordeligste verzekering, het vinden van de juiste garage en het betalen van de rekeningen voor banden, onderhoud, reparaties, vervangend vervoer enzovoorts.

De andere kant

Onze ervaring is dat bovenstaande niet voor iedereen van toepassing zal zijn. Er zijn genoeg mensen die waarde hechten aan het bezitten van een eigen auto. Of die een auto willen personaliseren en dan lukt het met private lease vaak niet. De meest populaire private lease modellen zijn auto’s die in grote getale ingekocht kunnen worden met veel korting. Op die manier kan de leasemaatschappij de auto met een mooie korting aanbieden. De (mogelijke) nadelen hebben we ook voor je op een rijtje gezet.

Ons advies?

Iedereen kijkt anders tegen een auto aan en iedereen heeft een andere behoefte aan mobiliteit. Met bovenstaande punten in gedachte kunnen veel mensen voordeel genieten, plezier en gemak uit een private lease auto halen. Kijk je puur financieel naar het plaatje dan kan je nog steeds het beste een goede occasion kopen. Wij komen graag met je in contact om te kijken wat voor jou interessant kan zijn.

private lease voordelen

Leasemore.nl zet de voordelen nog eens voor je op een rijtje:

  • Geen spaargeld nodig.
  • Maandelijkse kosten gemakkelijk inzichtelijk.
  • Nieuwe auto tot je beschikking.
  • In het geval van een actie in veel gevallen voordeliger dan kopen.
  • Complete service bij je auto.

Wilt u meer weten over leasemore.nl?

Waarom private lease bij leasemore.nl?

Betrouwbare nieuwe auto's voor een vast voordelig all-in maandtarief en geen bijtelling.

Complete aanbiedingen van de beste leasemaatschappijen.

Hoe vind ik mijn nieuwe lease auto op leasemore.nl?

Huidige auto verkopen?