Over leasemore.nl

Online dé website waar jij je nieuwe private lease auto of e-bike kan bestellen. Dagelijks zijn wij bezig met de beste deals verkrijgen. Voor jouw mobiliteit, gemak en plezier. Wij hebben de kennis, ervaring en het netwerk om alleen de beste deals voor jouw te tonen. Na jarenlange ervaring met de website private-lease.com gaan we een stap verder met leasemore.nl.

Feiten en cijfers

 • In 2016 bemiddeld bij ruim 350 privé lease auto’s.
 • Prijzen op leasemore.nl gemiddeld 5-10% lager dan bij de importeur.
 • Altijd meer dan 25 actuele scherpe aanbiedingen.
 • Van een A-segment auto tot hybride of SUV. Voor ieder wat wils.
 • Partnerships met 80% van de belangrijkste spelers in de markt.

Meer voordeel voor jou

Het zoeken van een goed en voordelig private lease contract is een tijdrovende onderneming op zich. Talloze aanbieders, allerlei advertenties en verschillende leasecontracten kom je tegen. Wij helpen je direct door alleen de beste deals te tonen. Wekelijks werken wij met de grootste leasemaatschappijen van Nederland samen om actueel en scherp te blijven met het aanbod. Ons team is bezig met: Waar staan auto’s op voorraad? Op welke modellen kan extra inkoopkorting worden gekregen? Dealers en importeurs hebben daar de tijd niet voor, maar wij doen dit graag voor onze bezoekers.

Door zoveel mogelijk website bezoekers en klanten kunnen wij nog meer korting en betere contractvoorwaarden onderhandelen. Op die manier krijgt de leasemaatschappij een gelukkige nieuwe klant en jij een mooie nieuwe lease auto.

Daarnaast werken wij met een klein team en hebben we weinig onnodige overheadkosten. Zo kunnen wij op basis van een kleine commissie van de leasemaatschappij blijven werken bij een gesloten order.

Kennis en ervaring

Wij hebben de kennis in huis. Automotive mannen en vrouwen die weten wat voor een nieuwe lease auto of e-bike de klant wil. Sinds 2014 zijn wij al bezig met private lease auto’s en vanaf juli 2017 ook met e-bikes. De nieuwe behoefte aan mobiliteit en verschuiving van gebruik naar bezit fascineert ons.

over leasemore.nl

Leasemore.nl als intermediair op de private lease markt:

 • Sinds 2014 online.
 • Werken samen met de grootste partijen in de markt.
 • Mogelijk om online je contract samen te stellen en de bestelling te plaatsen.
 • Persoonlijk contact met onze helpdesk.
 • Continu bezig met het verbeteren van de klantervaring.
 • Al meer dan 500 klanten geholpen over de afgelopen twee jaar.

Wilt u meer weten over leasemore.nl?

Waarom private lease bij leasemore.nl?

Betrouwbare nieuwe auto's voor een vast voordelig all-in maandtarief en geen bijtelling.

Complete aanbiedingen van de beste leasemaatschappijen.

Hoe vind ik mijn nieuwe lease auto op leasemore.nl?

Huidige auto verkopen?