• Snel & onafhankelijk
 • Direct vervangend vervoer
 • Auto inkoop service

Hoe werkt private lease?

In korte tijd is private lease zeer populair geworden. In feite lease je een auto gewoon als privé persoon in plaats van een bedrijf. Je gaat een huur overeenkomst aan voor een lange periode voor een vaste maandelijkse prijs. In die prijs zitten alle kosten die komen kijken bij het bezitten van een auto inbegrepen. Je kan het simpelweg vergelijken met een telefoonabonnement waar je ook te maken hebt met bepaalde limieten en looptijden.

Keuzes maken

Voordat het contract in gaat zijn er nog wat stappen te nemen. Allereerst is het belangrijk om de juiste auto te vinden die de opties heeft die je wilt.  Je moet niet vergeten dat je waarschijnlijk twee tot vijf jaar met de auto gaat doen. Als je dan voor €5 die airconditioning niet hebt gekozen krijg je daar 100% zeker spijt van. Daarnaast moet de prijs natuurlijk goed zijn. Staar je echter niet blind op de maandelijkse leaseprijs maar kijk ook goed naar de voorwaarden in het leasecontract. Bij de aanbiedingen op leasemore.nl kan je bij ‘private lease voorwaarden’ gemakkelijk zien waar je aan toe bent.

Plaatsen van de bestelling

Als je weet welke auto je wilt kan je een bestelling plaatsen. Eerst zal er contact met je worden opgenomen of de bestelling correct is en of er nog vragen zijn. Daarna zal er aan de hand van je inkomen en lasten een keuze worden gemaakt door de leasemaatschappij of je in staat wordt geacht om de lease te betalen. Bij groen licht krijg je een contract waar alle voorwaarden in vermeldt staan. Ben je akkoord dan teken je het contract. Na het ondertekenen van het contract heb je wettelijk nog 14 dagen bedenktijd om er vanaf te zien.

Afronding en wegrijden

In de tussentijd zorgt de leasemaatschappij dat zij de auto bestellen en kunnen ze samen met jou een afspraak maken voor de aflevering. Houdt met de meeste nieuwe auto’s rekening met een levertijd van 6-10 weken. Een aantal leasemaatschappijen brengen de auto zelfs bij je thuis, bij de ander moet je langs het kantoor.

hoe werkt private lease

De stappen tot een lease contract:

 1. Kies een passende aanbieding
 2. Plaats de aanvraag
 3. Bestelling kortsluiten en documenten voor de kredietcheck aanleveren
 4. Tekenen van het leasecontract en overige documenten
 5. Afleveringsdatum bespreken met de leasemaatschappij
 6. Zorgeloos rijplezier met complete service
 7. Aan het einde van het contract lever je de auto weer in

Wilt u meer weten over leasemore.nl?

Waarom leasen bij leasemore.nl?

Complete leasecontracten en all-in prijzen.

Onafhankelijk en flexibel.

Persoonlijke afspraken.

Persoonlijke afspraken.

Onze partners

 • Snel & onafhankelijk
 • Direct vervangend vervoer
 • Auto inkoop service