De voordelen van een e-bike leasen

Na het succes van een auto leasen voor particulieren is er ook de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets. Wij bespreken de voordelen van het leasen van een e-bike.

Nieuwe elektrische fiets

De nieuwste elektrische fietsen beschikken over nieuwere accu’s en halen een hogere actieradius. Dat is wel zo fijn als je de volgende tour wilt doen. Daarnaast kan je kiezen voor verschillende type fietsen die voorheen niet op de markt waren.

Spaargeld kan blijven staan

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand in ruil voor het gebruik van de fiets. Voor een e-bike zijn de kosten vergelijkbaar met dat van een telefoonabonnement. Hoe duurder de fiets, hoe hoger de maandelijkse prijs. Daarentegen hoef je niet in één keer een flinke som geld te betalen voor een nieuwe fiets. Zo kan je het geld gebruiken voor zaken die je belangrijk vindt.

Zonder verrassingen fietsen

Net als met auto’s kan het natuurlijk gebeuren dat de fiets te maken krijgt met reparaties, onderhoud, schade, diefstal en dergelijke. Met een private lease contract weet je dan precies waar je aan toe bent. In samenspraak met de leasemaatschappij is er een fietsenwinkel bij jou in de buurt waar je de fiets kunt brengen als dat nodig is.

Voordeliger ten opzichte van de lease auto

Voor een private lease contract op een auto ben je al snel rond de €200 per maand kwijt. Met name voor de mensen die niet zoveel kilometers rijden is de e-bike een interessant alternatief. Niet alleen omdat de vaste prijs per maand aanzienlijk lager is, namelijk al vanaf circa €35 per maand. Ook in het gebruik, op elektriciteit, is de e-bike gemakkelijk en voordelig te rijden. Daarnaast help je de buurt door geen extra parkeerplek in te nemen en de uitstoot te verminderen. Zo fiets je duurzaam, voordelig en comfortabel op een nieuwe e-bike.

voordelen e-bike leasen

Voordelen e-bike door leasemore.nl op een rijtje:

  • Nieuwe e-bike tot je beschikking
  • Geen risico of financiële investering nodig
  • Een vast maandbedrag waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan
  • Complete leasecontracten met goede service
  • Voorzien van pechhulp
  • Voordeliger dan een lease auto

Wilt u meer weten over leasemore.nl?

Waarom private lease bij leasemore.nl?

Zorgeloos fietsen op een nieuwe e-bike.

Verschillende fietsen en duidelijke informatie.

Voordelige lease contracten door ons netwerk en ervaring.

Onze partners