U kunt alleen een offerte aanvraag doen met een gevuld winkelmandje.

Veelgestelde vragen

Ten eerste met de kilometers die je wilt gaan rijden. De leaseprijs is gebaseerd op een bepaald aantal kilometers. Ga je daar over heen moet je een x aantal eurocent betalen per kilometer. Ook heeft een private lease contract invloed op de maximale hypotheek die je kan krijgen. Rijdt je schade die buiten het 'gebruikelijke' vallen dan heb je te maken met een maximaal eigen risico.
De eisen verschillen per leasemaatschappij. Het is belangrijk dat je kan aantonen dat je de leasekosten maandelijks netjes kan betalen. De meeste leasemaatschappijen doen via het EDR hiervoor een kredietcheck. Bij sommige geldt er ook een leeftijdsbeperking. Bij de aanbieding op leasemore.nl kan je zien of dit zo is.
De meeste private lease aanbiedingen zijn mogelijk tussen de 10.000 en de 30.000 kilometer. De minimale looptijd voor private lease is 24 maanden tot en met maximaal 60 maanden. Bij de aanbiedingen op leasemore.nl kan je jouw contract samenstellen.
De leaseprijs kan veranderen als de klant verzoekt om een herberekening bij de (jaarlijkse) afrekening. Als bijvoorbeeld blijkt dat de klant veel meer of minder rijdt. Daarnaast houdt de leasemaatschappij het recht om eventuele wetswijzigingen door te belasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhoging van de wegenbelasting, btw aanpassingen en dergelijke.
In de meeste gevallen mag iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming van de contractant in de auto rijden. Bespreek dit echter altijd nog even voor de zekerheid met de leasemaatschappij bij wie je de auto gaat leasen.
Sommige leasemaatschappijen kijken naar het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Terwijl andere geen (prijs)verschil maken of je 1 of 10 schadevrije jaren hebt.

Waarom private lease bij leasemore.nl?

Betrouwbare nieuwe auto's voor een vast voordelig all-in maandtarief en geen bijtelling.

Complete aanbiedingen van de beste leasemaatschappijen.

Hoe vind ik mijn nieuwe lease auto op leasemore.nl?

Huidige auto verkopen?

Onze partners